Avantaje

Fara comanda minima, cumperi oricat doresti

Colet ambalat discret, 100% ANONIM

Livrare GRATUITA peste 200lei »detalii

Preţ minim garantat

Daca gasiti un pret mai mic, pentru orice produs din oferta noastra, vi-l oferim cu 10% mai ieftin! »detalii oferta

Contactează-ne

 telefonic (luni-vineri, 9-17), gratis in orice retea:

  •  vodafone 0730.852.969
  •  orange 0753.556.592
  •  cosmote 0760.981.435
  •  romtelecom 0760.981.435

 sau nonstop prin email

Avantaje Clienti

Cele mai mici preturi de pe net!

Va asiguram ca verificam zilnic sute de preturi, pentru ca dvs. sa faceti cea mai buna alegere cand comandati de la noi. Daca gasiti un pret mai mic in alta parte, pentru oricare dintre produsele din oferta noastra, vi-l oferim pe loc cu 10% mai ieftin decat pretul concurentei.

Pentru a beneficia de pretul minim garantat este suficient sa ne trimiteti un email »clic pentru contact cu numele dvs., adresa de email si link-ul produsului. Produsul trebuie sa fie identic, in stoc si disponibil imediat pentru livrare. Oferta pretului minim garantat nu se aplica in urmatoarele cazuri:

In plus, in calitate de Client, beneficiati de numeroase avantaje:

Date protejate si confidentiale

Datele personale pe care le furnizati in calitate de client beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate acestui magazin online.

Prin completarea formularului de inregistrare, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii siteului in urmatoarele scopuri:

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii clientilor privind situatia contului, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Pentru stergerea contului este suficient sa ne trimiteti un email cu titlul "Stergere cont" care sa contina numele de client/utilizator si adresa de email cu care sunteti inscris.

Clientii care prefera sa comande telefonic sau pe chat nu au statut de utilizatori, iar datele de comanda sunt sterse din baza de date dupa finalizarea comenzii.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati »clic pentru contact

MarireaPenisului.info.ro © 2018