Avantaje

Fara comanda minima, cumperi oricat doresti

Colet ambalat discret, 100% ANONIM

Livrare GRATUITA peste 200lei »detalii

Preţ minim garantat

Daca gasiti un pret mai mic, pentru orice produs din oferta noastra, vi-l oferim cu 10% mai ieftin! »detalii oferta

Contactează-ne

 telefonic (luni-vineri, 9-17), gratis in orice retea:

  •  vodafone 0730.852.969
  •  orange 0753.556.592
  •  cosmote 0760.981.435
  •  romtelecom 0760.981.435

 sau nonstop prin email

Livrare comenzi

Beneficiati de livrare GRATUITA pentru toate comenzile cu valoarea de peste 200lei. Costurile de livrare pentru comenzile cu valoare sub 200lei sunt:

Recomandam expedierea comenzilor prin Urgent Curier datorita sigurantei, discretiei si livrarii personale a comenzilor. Serviciul de livrare prin curier este disponibil in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, ce cuprinde peste 5500 de localitati. Pentru localitatile din afara ariei de acoperire se percepe un tarif/km suplimentar.

Livrare rapida si sigura

Livrarea produselor comandate se face cu maxima viteza in toate localitatile din Romania. Timp de livrare prin Urgent Curier 1-2 zile, si cu Posta Romana 3-5 zile lucratoare (exceptie fac zilele nelucratoare si sarbatorile legale).

Termenul de livrare se ia in considerare din momentul in care comanda este confirmata si expediata. Termenele de livrare sunt comunicate de Posta Romana si companiile de curierat rapid.

In plus, toate comenzile confirmate pana la ora 16 se proceseaza in aceeasi zi !

Va garantam un colet 100% anonim

La livrarea prin Posta veti primi coletul la Oficiul postal la care sunteti arondat, conform adresei dvs. Coletele expediate prin Curier va sunt aduse personal de un reprezentant al firmei de curierat. Coletele sunt discret ambalate, 100% anonime, fara sa scrie numele site-ului sau ce contin. La continutul coletului este specificat: "diverse", pentru confidentialitate si discretie maxima.

Produsele comandate se protejeaza suplimentar pentru transport in folie cu bule si sunt ambalate discret in cutii de carton si plicuri rezistente, fara nici o inscriptie care sa faca legatura cu continutul coletului sau cu acest magazin online. Ambalajele au diverse dimensiuni, adaptate fiecarei comenzi in parte.

Livrare discreta personalizata

Daca doriti sa primiti coletul la o anumita ora sau la o alta adresa (de exemplu la servici), este suficient sa specificati acest lucru in rubrica de observatii din comanda online sau sa ii transmiteti telefonic operatorului care confirma comanda. Curierul va aduce personal coletul la adresa si ora dorita.

Garantam discretia totala a expeditiei si confidentialitatea datelor dvs. Toti clientii nostri, indiferent de optiunea de comanda aleasa, beneficiaza de protectia completa a datelor personale si de anonimat total. Coletele sunt discrete si la expeditor nu este specificata absolut nici o informatie care sa faca legatura cu acest magazin online. La expeditor este mentionat numele unei persoane fizice, unul din operatori.

MarireaPenisului.info.ro © 2018